Kompresör satın almak yerine kiralama modelini tercih etmenizin onlarca sebebi vardır. Kompresörü kiralamanın hem finansal hem de operasyonel faydaları vardır. Kiralama modelinin faydalarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

Uygun kompresörü seçersiniz.
İşletmeniz veya projeniz için uygun kompresörü seçme şansınız olur. Konusunda uzman personelimiz projenizi inceler ve sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak en uygun kompresörü seçmenizde yardımcı olur. Bu sayede ihtiyacınızdan fazlasını ödememiş olursunuz.

Size hareket kabiliyeti kazandırır
Projeye başladıktan sonra kiraladığınız kompresör ihtiyacınızı karşılamaz duruma gelirse ya da ihtiyacınızın üzerinde kalırsa kolayca kompresörü değiştirerek yolunuza başka bir kompresör ile devam edebilirsiniz. İhtiyacınıza uygun kompresörü onlarca model seçeneğimiz arasında muhakkak bulacaksınız.

İşletme maliyetlerini minimuma indirir
Bir kompresör satın aldığınızda finansman, bakım ve tamir gibi bir sürü maliyetlere de katlanmanız gerekir. Kompresor.com'dan istediğiniz kompresörü kiralarken bu giderleri düşünmenize gerek kalmaz. Kompresörü sadece kiralarsınız. İhtiyacınız bittiği anda iade edersiniz.

Maksimum performans sağlarsınız
Kiraladığınız kompresörler 0-2 yaş arası makineler olduğu için hepsi güncel teknoloji ile üretilmektedir. Bu nedenle kompresörlerden maksimum performansı alırsınız.

Yaygın servis ağı
Kiraladığınız kompresörler Dalgakıran Kompresör sorumluluğu ve güvencesi altındadır. Türkiye geneline yayılmış servis ağı sayesinde yaşayabileceğiniz olası sorunlara en kısa sürede müdahale etme şansımız bulunmaktadır. 

  • Aug 26, 2019